Vasudevan Residence

 

This project involved the demolition of an existing house, excavation of a 3000-square-foot, 16-foot deep basement and the construction of a modern period house with state of the art control systems and amenities. All finishes chosen were the finest available with consistently high expectations of quality in every aspect of the project. This was the equivalent of a high-end commercial project with structural steel frame and metal stud infills at all interior and exterior wall locations. Warren Construction acted in the capacity of Construction Manager and Constructor on this project. We self-performed interior finish and many framing aspects of the project. We were brought in early enough in the project to actualize real value engineering, detailed budgeting and realistic scheduling. The resulting outcome was a project that was a success for everyone.

1/8

Copyright © 2008 Warren Construction.
All Rights Reserved.

Read about this project 
in Palo Alto Online
"
Living in a Glass House"
July 20, 2005